Lowrance HDS-7/LMS520C Question - Page 2
Welcome guest, is this your first visit?
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 19 of 19
Like Tree7Likes

Thread: Lowrance HDS-7/LMS520C Question

  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Austin
    Posts
    390
    Gary..thanks. I will send you a PM.
    Waylon..now you've gotten me thinking. That's a scary thing.


    "To be is to do" - Socrates "To do is to be" - Jean Paul Sartre "Do be do be do" - Frank Sinatra

    cudakilla.com

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    THE Austin, Texas
    Posts
    4,303
    I have the 7 because it came with my boat. If you have the coin, get the 8. I've made a solemn promise to the BCPC that I will not cheap out and just put a 5 or another 7 up front. I will scrimp and save until I can get the 8 (Gen 2, of course). I will just take the existing transducers that I have hooked up for the 7 and use them on the 8 (they are all compatible). I will then use the head unit for the 7 and the transducer from the 8 and stick it up front on the bow.
    Please subscribe to my YouTube channel: http://www.youtube.com/channel/UCuuWtY_LX6qnPWXHueRC-hQ

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    7,725
    That will be a trophy set up for sure Andrew.




  4. Remove Advertisements
    AustinBassFishing.com
    Advertisements
     

  5. #14
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Austin
    Posts
    390
    Acuna..wow..that would be a sweet setup! I think I will go with the 8. Aren't you supposed to be able to link them all up together?


    "To be is to do" - Socrates "To do is to be" - Jean Paul Sartre "Do be do be do" - Frank Sinatra

    cudakilla.com

  6. #15
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    7,725
    Quote Originally Posted by Cudakilla View Post
    Acuna..wow..that would be a sweet setup! I think I will go with the 8. Aren't you supposed to be able to link them all up together?
    You won't regret it. And yes you can link all the HDS units together. I think you can have a maximum of 3 maybe even 4. Thats trophy hunter territory though.




  7. #16
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    THE Austin, Texas
    Posts
    4,303
    Quote Originally Posted by Waylon Papst View Post
    That will be a trophy set up for sure Andrew.
    Particularly trophy because the primary function of these units will be to tell me how fast I am going at WOT.
    Waylon Papst likes this.
    Please subscribe to my YouTube channel: http://www.youtube.com/channel/UCuuWtY_LX6qnPWXHueRC-hQ

  8. #17
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Austin
    Posts
    390
    ....and how fast would that be? LOL!


    "To be is to do" - Socrates "To do is to be" - Jean Paul Sartre "Do be do be do" - Frank Sinatra

    cudakilla.com

  9. #18
    Supporting Vendor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Lago Vista, Tx
    Posts
    1,754
    Thanks cudakilla from all of us here @ Tracker.

  10. #19
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Austin
    Posts
    390
    Thank-you Gary. As always really appreciate the service and help. You guys are the reason why I bought this boat. I am always happy to keep my money local.


    "To be is to do" - Socrates "To do is to be" - Jean Paul Sartre "Do be do be do" - Frank Sinatra

    cudakilla.com

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 01-31-2011, 08:00 AM
  2. LOWRANCE LMS520C
    By RANGERBOB in forum For Sale (Boats/Tackle/Etc)
    Replies: 9
    Last Post: 01-27-2011, 05:24 PM
  3. Question for EA
    By RG in forum Miscellaneous Info
    Replies: 7
    Last Post: 11-06-2007, 12:57 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 12-31-1969, 07:00 PM
  5. LOWRANCE LMS520C
    By in forum For Sale (Boats/Tackle/Etc)
    Replies: 0
    Last Post: 12-31-1969, 07:00 PM

Search tags for this page

can a lowrance hds 5 & a lowrance mark x5 be used with the same transducer

,
can i use a transducer from an lms525c on an hds7
,

can you link a gen2 hds7 toa 520

,

can you use same transducer on lowrance lms 522 and hdm 7

,
can you use the blue transducer connector cable from gen one hds to gen 2 touch screen unit
,
do hds 5 and 7 use same transducer
,
does the hds7 use the same transducer as the hds 5
,
installing lowrance lss-1 on ranger
,
lowrance hds-7 vs. lms-520c
,
lowrance hds7 mounted on ranger
,
lowrance lss2 transducer ranger z521
,
will my mark 5 pro transducers work with a hds?
Click on a term to search for related topics.